Brønderslev

10 boksere i ringen

13 boksere er klar til kamp i bokseklub

Brønderslev Bokseklub sender 10 boksere i kamp. Privatfoto

Brønderslev Bokseklub sender 10 boksere i kamp. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Lørdag deltager Brønderslev Bokseklub med 10 boksere i et diplomboksestævne i Solsidehallen i Lindholm, arrangeret af de tre Aalborg-klubber AK Jyden, IK Sparta og Lindholm Bokseklub.

- Klubben havde egentlig 13 boksere klar til stævnet, men der er indløbet tre afbud, fortæller træner og formand Erik Thrane. Alle tre boksere er meget ærgerlige over ikke at kunne deltage, men alle tre afbud er også velbegrundede.

Bokserne som skal bokse i Lindholm, er alle, som sædvanlig i virkelig god form, og indstillingen fra bokserne og trænerteamet med Thomas Jensen og Erik Thrane er også, som sædvanlig, forskellig. - Bokserne går benhårdt efter at opnå point nok til at modtage det eftertragtede diplom, og trænerne er ikke så interesserede i diplomet, men er mere fokuseret på hvordan bokserne gebærder sig i bokseringen med henblik på hvornår de kan få en startbog til rigtige boksekampe.

- De fleste af bokserne har jo prøvet det før, men hver eneste diplomkamp giver rutine, så bokserne skal have så mange diplomkampe som muligt, når de har bokset 5 rigtige kampe er det slut med diplomboksning, så må de ikke bokse flere af disse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.