Aalborg

100 år i magtens centrum

Borgerne strømmede til fejring af Administrationsbygningens fødselsdag - se billeder fra festlighederne

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I dagens anledning kom flagene op i tårnet.

AALBORG:Gratulanterne stod klar på hovedtrappen, da Aalborg Kommune lørdag åbnede dørene til fejring af særlig 100 års fødselar.

Opmærksomheden var ikke rettet mod en af byens borgere, men derimod den mest magtfulde bygning i byen - Administrationsbygningen på Boulevarden.

Borgmester Henning G. Jensen stod klar til at hilse på og tog imod i sit borgmesterkontor, hvor en del borgere benyttede lejligheden til en politisk snak med byens førstemand.

Men andre kiggede indenfor i den majestætiske bygning for at få et indtryk af de stemningsfulde lokaler, hvor kunst og gedigent håndværk går i spænd.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.