Frederikshavn

100 års jubilæum fejres med Åbent Hus

Bangsbostrand Skole markerer den runde dag den 16. september

Bangsbostrand Skole markerer de første 100 år med Åbent Hus fredag den 16. september.Arkivfoto

Bangsbostrand Skole markerer de første 100 år med Åbent Hus fredag den 16. september.Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:Bangsbostrand Skole fylder 100 år - og det skal fejres. Der er Åbent Hus på skolen fredag d. 16. september 2016 fra kl. 14.00-16.30

Tiden nærmer sig, hvor Bangsbostrand Skole skal fejres. De sidste måneder er der blevet arbejdet med en masse spændende planlægning, så skolen i næste uge kan komme til at summe af jubilæum.

Hele skolen skal arbejde med "Skolen igennem de sidste 100 år", og hver årgang har fået deres eget årti, som de skal forevige og formidle til det åbne hus fredag d. 16/9 2016.

Udover skolearbejdet, vil ugen stå på "Børns møde med Kunsten", hvor elever på alle klassetrin på forskellig vis skal stifte bekendtskab med kunst. Resultatet vil ligeledes blive præsenteret i forbindelse med åbent hus arrangementet om fredagen.

Ingen fest uden cirkus! og Cirkus Charlie vil hele ugen arbejde med omkring 100 skolebørn på tværs af årgangene. Det skal munde ud i en festlig cirkusforestilling hvor skolens elever og forældre får mulighed for at se kunstnerne torsdag d. 15/9 kl. 19 - og så vil der være 2 forestillinger fredag, så alle skolens elever får mulighed for at se denne festlige forestilling.

Så der er mange gode grunde til at aflægge skolen et besøg fredag d. 16/9 2016 fra kl. 14-16.30. Her vil det være muligt at bevæge sig rundt på skolen på egen hånd, og se udstillingerne om skolen igennem de sidste 100 år. Der vil også være "guidede ture" hvor anekdoter om skolen vil blive fortalt - og har man selv en god historie om skolen er man velkommen til at bidrage.

Der vil være mulighed for at købe kaffe/kage mv. på skolen

Fredagen afsluttes med stor elevfest i Arena Nord - hvor ca. 600 allerede har købt billet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.