100 deltog i et løb i medvind

Løb på tværs af kommunen for en god sag

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Da Karsten Frederiksen, viceborgmester i Brønderslev Kommune, lørdag formiddag skulle sætte Rotary-løbet fra Brønderslev til Hjallerup i gang bemærkede han, at det var en kold aprildag med syv grader, da han kørte hjemmefra.

- Vel skinner solen nu over er, men der kan da ikke være meget: "Fun for run" - altså sjov ved løb, på sådan en kold og blæsende formiddag, sagde han med et smil velvidende, at løberne så det anderledes.

- Det var perfekt vejr til at løbe. Især fordi løberne faktisk havde medvind hele vejen, fortæller løbsarrangør Jesper Dahl Jeppesen fra Brønderslev Rotary Klub, der atter arrangerer løbet, der sammen med Hjallerup Morgen Rotary Klub for at knytte de to byer tæt sammen, selvom der er 21 km imellem dem.

Karsten Frederiksen roste de to Rotary klubber for at vise vejen ved at samarbejde.

- Tak fordi I viser samarbejdets vej med denne - uanset vejret - etablerede varme rute på tværs af kommunen, sagde han.

Løbstarten gik hos Brdr. Hosbond i Østergade, og løberne fra Hjallerup blev kørt med bus, og kunne så løbe hjem. Undervejs kunne man så koble sig på halvmaraton ruten, fordi der også var start på 10 km-distancen i Hollensted kl. 11 og en halv time senere startede 5 kilometeren i Hjallerup og alle løberne kom så i mål samme sted ved Hjallerup Centret.

Løbet blev i overført betydning også et løb i medvind. 96 var tilmeldte inden løbstartet, så kom der lidt efter tilmeldinger.

- Mit bud er at 65 gennemførteden lange rute, 10-18 løb 10 kilometer og det samme antal 5 kilometer, så vi er oppe på en deltagelse på cirka 100 løbere, oplyser Jesper Dahl Jeppesen.

Blandt deltagerne var to hold fra Team Tvilling Nordjylland, hvor en løber med en løbestol, hvori der sidder en handicappet. De to hold Sara Lambert med løber Mark Johansen og Sara Møller Larsen med løber Morten Klingenberg. Begge hold fik en tid på ca. 1.46 for på halvmaraton distancen.

Arrangørerne er klar til at gentage løbet i april 2018.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden