100 kilo narko fundet i banankasser i Brøndby

Københavns Vestegns Politi oplyser, at Coop Danmark har fundet op mod 100 kilo narkotika i en banankasse.

100 kilo narko fundet i banankasser i Brøndby

Op mod 100 kilo narkotika - formentlig kokain - er fundet i en bananleverance fra Colombia til Coop Danmark i Brøndby. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Tidligere onsdag kom det frem, at en medarbejder hos Coop Danmark i Brøndby havde opdaget to poser med hvidt pulver i to kasser med bananer.

- Vi kan godt bekræfte, at det er et stort parti narkotika, som har været gemt i en bananleverance, siger øverste efterforskningschef hos Københavns Vestegns Politi, Bent Isager-Nielsen.

- Der er op mod 100 kilo. Det er et rigtig stort parti. Vi går ud fra, at det er kokain. Det er vi ikke helt sikre på endnu, men alt tyder på, at det er kokain.

Det er blot en uge siden, at der på Coops lager ved Hasselager nær Aarhus også blev fundet poser med hvidt pulver i banankasser.

- Vi er ved at tjekke, om der er en sammenhæng. Og ud over det har vi ikke yderligere kommentarer, siger Bent Isager-Nielsen.

Han afviser, at der skulle være nogen form for mistanke mod Coop Danmark.

Hos Coop mener man, at der er en sammenhæng mellem de to fund, der begge er sket ved leverancer fra Colombia.

- Umiddelbart ligner dagens fund fundet fra i sidste uge, så det kunne godt være nogle poser, der er lagt i kasserne ved samme lejlighed, siger informationschef hos Coop, Jens Juul Nielsen, der dog mener, at risikoen for fremtidige pulverfund er begrænset:

- Jeg vil ikke tro, at det her giver flere lyst til at sende dyrebart pulver til Europa via vores varer. Så risikoen for, at det gentager sig, er relativ minimal.

Coop har informeret leverandøren i Sydamerika efter fundet i sidste uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst