100 medlemmer fik en fusionssnak

Floorballklubbernes formænd orienterede om planer for fællesklub

Bulldogs har tidligere vundet DM-finaler mod FC Outlaws, men nu er der linet op til fælleshold i ligaen fra 2013.Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Bulldogs har tidligere vundet DM-finaler mod FC Outlaws, men nu er der linet op til fælleshold i ligaen fra 2013.Foto: Lars Pauli Lars Pauli

FREDERIKSHAVN:Omkring 100 medlemmer fra floorballklubberne Frederikshavn Bulldogs og FC Outlaws var mødt op til orienteringsmøde i Arena Nord om en eventuel fusion af klubberne.

- Målet er, at floorballsporten i Frederikshavn kommer styrket ud efter en fusion, men med 700 medlemmer er der også 700 meninger om, hvordan konstruktionen skal skrues sammen, siger Bjørn Fuglsang, formand for FC Outlaws.
Formanden for Frederikshavn Bulldogs, Thorkild Christoffersen, anser en fusion for en nødvendighed.
- I et område med et kriseramt erhvervsliv, hvor de to klubber løber efter de samme sponsorer og spillere, bliver det for svært for os i fremtiden fortsat at være en dominerende faktor i dansk floorball.
Thorkild Christoffersen ville elske fortsat at være Bulldogs-mand.
- Men det vigtigste er, at floorball overlever i Frederikshavn på et fortsat højt niveau både på ungdoms- og seniorsiden.

Generalforsamlinger

27. juni skal medlemmerne i de to klubber afgøre, om de synes ledelsernes planer om en fusion skal føres ud i livet.

Det kræver, at 2/3 af medlemmerne i begge klubber siger ja til fusionen.
- Bliver det et ja, kan vi økonomisk gå i gang i en fy fælles floorballklub i Frederikshavn 1. juli, siger Bjørn Fuglsang.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.