1150 personer til gigant-møde

Inklusion er til debat på stormøde

Mette Møller
Jakob Ryttersgaard
Brønderslev 1. september 2013 14:13

BRØNDERSLEV: 1150 medarbejdere på tværs af dagpleje, dagtilbud, skoler og PPR (pædagogisk psykologisk rådgivning) i hele kommunen mødes i Brønderslev Hallerne 3. september for at drøfte et af tidens varme emner indenfor børnenes verden: Inklusion.

Inklusion handler om at rumme flere børn i almene skoler og børnehaver frem for at udskille dem til specialtilbud, og i Brønderslev Kommune er man i gang med et større inklusions-projekt med temaet ”Udvikling i fællesskaber”.

- Det er vigtigt for os at slå det her i gang, fordi det er en fælles indsats, hvor medarbejderne skal arbejde sammen på tværs og skal være med til at løfte den her opgave. Derfor er det vigtigt, at vi får sat rammen og skabt den retning og de pejlemærker, vi skal arbejde med, fortæller kommunens skolechef Jakob Ryttersgaard.

Aftenen byder blandt andet på et oplæg med indspark til emnet, og der er også en overraskelse på programmet.

Sundhedsplejen, børne- og familieafdelingen samt forebyggelsesafdelingen er også inviteret til den pædagogiske aften.

Nye lokale eksperter

”Udvikling i fællesskaber” er et tre-årigt udviklingsforløb, som kommunen har i samarbejde med et rådgivningsorgan under undervisningsministeriet.

- De har været sparringspartner for os om, hvordan vi kan lave en rigtig god indsats, så vi får fokus på inklusion og på at børn trives og lærer i fællesskaber. De har adgang til den nyeste forskning og viden på området, fortæller Jakob Ryttersgaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...