Danmark

12-årige Emma Pi vinder børnenes MGP

Den 12-årige Emma Pi vinder børnenes MGP, der løb af stablen i Arena Fyn i Odense lørdag aften.

Iført prikket blå tylkjole, guldsko og Harry Potter-briller charmerede 12-årige Emma Pi lørdag aften publikum og sikrede sig nok sms-stemmer til at blive hyldet som vinder af børnenes MGP 2014.

Hendes sang "Du ser den anden vej" handler om en pige, der prøver at komme i kontakt med en dreng - men han lader som om, at han ikke ser hende.

Med sejren kan Emma Pi se frem til et coachingforløb, hvor hun får mulighed for at udvikle sin musik sammen med professionelle.

Det var et tæt opløb blandt de tre finalister, men solisten Lærke og gruppen Benedikte K & The Sisters måtte til sidst se sig slået af Emma Pi.

Ud over de 10 finalesange gav også pop-sangeren Christopher et nummer, ligesom sidste års vinder af børnenes MGP, Kristian, optrådte på scenen foran de 5000 publikummer.

Vinderen af de voksnes Melodri Grand Prix, Basim, optrådte også med sin sejrssang "Cliche love song".

Det var skuespiller og musiker Martin Brygmann og DR-vært Sofie Linde, der var værter for aftenens show, og de bidrog også med en optræden i form af deres egen version af den amerikanske pop-sangerinde Miley Cyrus' nummer "Wrecking Ball".

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.