12 arbejdspladser

Borgmester glæder sig over, at Brønderslev får et fjernarbejderhus

Lene Hansen. Arkivfoto

Lene Hansen. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Det var en glad borgmester Lene Hansen (S), der modtog nyheden om, at Brønderslev Kommune blev hjemsted for et af to fjernarbejderhuse i regionen.

Det besluttede Vækstforum forleden ved at støtte projektet økonomisk. Det betyder, at Brønderslev nu i højere grad kan blive bopælskommune for borgere, hvis arbejdssted ligger langt væk.
I Brønderslev Udviklingspark bliver der etableret 12 fremtidige arbejdspladser med hurtig bredbåndsforbindelse, faciliteter til videokonference, så hele verden er inden for rækkevidde:
- Det er et stort trækplaster i bestræbelserne på at tiltrække flere højt uddannede borgere til vores kommune. For grund- og huspriser er attraktive i forhold til f.eks. Aalborg, og med fjernarbejderhuset kan man sagtens arbejde i f.eks. København.
- Men også for vores erhvervsliv rummer det her store muligheder. Vi vil gerne tiltrække flere iværksættere, og jeg tror, at muligheden for en arbejdsplads med mulighed for at nå hele verden og samtidig have gode ”kollegaer”, vil være en gulerod for innovative iværksættere.
- Også vores arbejdsmarked vil få gavn af projektet. Nu kan virksomheder i f.eks. Singapore sagtens rekruttere medarbejdere i Brønderslev, og det åbner jo helt nye perspektiver til også at løse arbejdsløshedsproblematikken, fortæller Lene Hansen.
Projektet har et budget på 1,1 mio. kr. og Vækstforum bidrager med 555.000 kr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.