125 musikere på scenen

Harmonikatræf med musik i 11 timer på lørdag

Der bydes på 11 timers harmonikamusik. Arkivfoto
Serritslev 19. september 2016 18:51

SERRITSLEV: - Glade mennesker, god musik og højt humør vil igen kendetegne harmonikatræffet, der afvikles på lørdag i Vendelbohallen i Serritslev, lover Nørnberg fra De Glade Musikanter.

15 harmonikaklubber og solister på skift vil gå på scenen og spille de mest fornøjelige melodier fra deres repertoirer.

Harmonikagrupperne kommer fra store dele af Jylland og Fyn og musikken leveres af: Madsen & Co. fra Haderup, Hundelev Harmonika Venner, Maiken & DBI Band fra Hjørring, Æ Wæjstenwind fra Thisted, Salling Duo’en fra Mors, Gandrup Harmonikaklub, Go-Jawten fra Biersted, Vindstyrke 15 fra Tårs, Nelli og Preben fra Odense, M/K Videbæk, Harmonikaklubben Skelageren fra Aalborg, Landsby-Musikanterne fra Præstbro, Thorup Spillemænd, Flauenskjold Harmonika Orkester og De Glade Musikanter.

Harmonikagruppen De Glade Musikanter fra Brønderslev og Vendelbohallen i Serritslev står bag harmonikatræffet med deltagelse af ca. 125 glade harmonikaspillere og andet godtfolk.

- Træffet indledes klokken 12 med åbningstale og derefter bliver 11 timers underholdning af meget høj karat med sang og dans til glade harmonikatoner.

- Det bliver et meget alsidigt musikprogram i år, da der medvirker tre nye grupper: Salling Duo’en fra Mors, Gandrup Harmonikaklub og M/K Videbæk, Meta og Kim der bor i Videbæk.

Traditionen tro byder Vendelbohallen på gratis sildebord fra kl. 12 til klokken 13, så folk opfordres til at komme i god tid, da der bliver rift om pladserne.

- Ved træffet 2004 startede vi med at invitere beboere på Brønderslev kommunes plejehjem til harmonikatræf. og dette initiativ vil vi gentage i år, hvor invitationen også omfatter gratis sildebord, fortæller Else Nørnberg.

- Der er sendt indbydelser til plejehjemmene og vi håber, at beboere og hjælpere fra plejehjemmene samt støtteforeninger og vennekredse vil tage imod dette tilbud og møde op til en hyggelig eftermiddag, i musikkens tegn.

- Harmonikatræffet er en af de største musikbegivenheder i Serritslev, og der forventes igen i år et stort fremmøde. I hallen kan der hele dagen købes mad og drikke og til aften er menuen i år: dansk bøf (200 gram) med bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder. Dette kan forudbestilles via vores hjemmeside www.de-glade-musikanter.dk

- Det er 18. gang der holdes harmonikatræf i Vendelbohallen, og som sædvanligt er der stor udstilling af harmonikaer fra Odense Harmonika Center, hvor der vises de sidste nyheder indenfor "maveorgler".

Der vil være mulighed for at købe cd’er med harmonikamusik, så man også kan nyde de dejlige toner derhjemme.

- Alt er på plads til, at denne lørdag i Serritslev kan blive festlig - folkelig og fornøjelig for alle, lover Else Nørnberg.

Der kan læses mere om træffet på De Glade Musikanter’s hjemmeside www.de-glade-musikanter.dk eller på facebook De Glade Musikanter fra Brønderslev.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...