13.000 kroner til Skjult Nød

Den traditionsrige julekoncert var igen i år en populær affære og medførte et markant højere donationsbeløb sammenlignet med sidste år

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NYKØBING:Byens kirke var fyldt ud til sidste plads, allerede længe før den traditionsrige julekoncert arrangeret af Odd Fellow skulle begynde. Koncerten har nærmest fået kultstatus blandt flere tilhører, hvorfor den stadig er et enormt trækplaster for store og små i den ellers travle juletid.

- Folk kommer fra land og by. Det er en tradition, og det har det været gennem mange generationer, forklarer Kaj Merrill Sørensen, formand for Odd Fellow Logens julekoncertudvalg.

Den 68. koncert, som Odd Fellow Logen M.C. Holm arrangerede til fordel for "Skjult nød på Mors", kom både omkring moderne og klassiske julesange og lagde ud med en - i gårsdagens anledning - oplagt en af slagsen, den klassiske Luciasang.

Stearinlysene blev båret af elever fra M. C. Holms Skole, hvilket skabte store smil og klapsalver blandt de mange publikummer.

Herefter fulgte flere lokale bands og kor, der alle stod for tre eller fire festlige, julede indslag.

- Nu tændes tusind julelys, lød det smukt fra Musikværkets kor, og flere af publikummerne nynnede stille med.

Heldigvis fik publikummerne også selv lov til at synge ordentligt med på tre stående fællessange.

Koncerten var gratis, men det var muligt at give et bidrag til indsamlingen til "Skjult nød på Mors" ved udgangen - og i år var det også muligt at bruge Mobilepay.

Måske var den elektroniske mulighed en god idé, for det lykkedes logen at samle hele 13.000 kroner ind ved aftenens koncert, hvilket er en stor fremgang mod sidste års 9000 kroner.

- Det er så dejligt, at vi kan støtte de svage, slår Kaj Merrill Sørensen fast.

To talentfulde, lokale drenge sluttede julekoncerten af med et par John Mayer sange, der egentlig ikke passede ind i juletemaet, men slog en fin sløjfe om en aften med velgørenhed og jul i centrum.

En ting er i hvert fald sikker. Hvis man ikke var i julestemning, kom man det i går.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.