13-årig pige kræftambassadør

Når der til sommer cykles penge ind til Børnecancerfonden, er det med 13-årige Maja Dam Ibsens historie på bagagebæreren

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VESTHIMMERLAND:13-årige Maja Dam Ibsen fra Aars er en solstrålehistorie. Som fire-årig fik hun diagnosen leukæmi, men efter to års kamp mod kræften kom hun igennem.

Søndag blev hun i forbindelse med forårsmessen i Messecenter Himmerland udnævnt til ambassadør for kampagnen ”Danmark Rundt”, der til sommer skal cykle penge ind til Børnecancerfonden.

- Hun er den solstrålehistorie, der er brug for. Om at der er håb, siger Claus Bodenhoff, der er initiativtager til projektet.

Maja Dam Ibsens mor, Helle Dam Ibsen, fortæller, at det først og fremmest er Majas egen beslutning at optræde som ambassadør, men at alle i familien bakker op.

- Jeg håber, at vi kan sende budskabet til kræftramte familier, at de bare skal tro på det, at der er noget at komme tilbage til, trods angsten, siger hun.

Valget af Maja Dam Ibsen hænger sammen med den store støtte, Claus Bodenhoff mødte i Aars, da han rejste rundt for at rejse støtte til projektet.

- Både fra Jutlander Bank og fra Vesthimmerlands Kommune. På den måde er Aars gået hen og blevet et centrum for projektet, fortæller han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden