13 narkosager i Nibe

Der er afsløret forholdsvis få unge med stoffer - og det er især små mængder hash, unge har på sig

Antallet af narkosager og voldssager har været forholdsvist lavt på Nibe Festival, oplyser politiet. Foto: Henrik Bo

Antallet af narkosager og voldssager har været forholdsvist lavt på Nibe Festival, oplyser politiet. Foto: Henrik Bo

NIBE:Lørdag kl. 13 kunne Ted Andersen fra Nordjyllands Politi konstatere, at 13 personer hidtil er blevet sigtet for besiddelse af narkotika på Nibe festival, som begyndte onsdag morgen.

I går blev en 16-årig pige afsløret i at være i besiddelse af to gram skunk, og det er typisk, at det er forholdsvis små mængder, som de unge festivaldeltagere går rundt med, fortæller politiet.

Onsdag gennemførte politiet en razzia på festivalen, hvor to mænd blev fundet i besiddelse af stoffet ecstasy, kokain og hash, som skulle sælges videre inde på festivalpladsen, men siden de to blev anholdt, har der ikke været større narkosager.

- Det er især hash, folk er blevet taget med, men vi har også fundet amfetamin og kokain, siger Ted Andersen, der ikke mener, at der er tale om voldsomme mængder, når man tager i betragtning, at mange tusinde mennesker er samlet til festivalen.

De personer, der er blevet afsløret med stoffer, er blevet bortvist af festivalens ledelse.

Få voldssager

Antallet af voldssager har også været begrænsede. Indtil videre har der været syv sager om vold og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt to tilfælde af blufærdighedskrænkelse. I ét tilfælde kravlede en mand ind til en kvinde, der lå i et telt og begyndte at befamle hende. Men hun råbte op, og manden forsvandt.

- Alt i alt har der været forholdsvis fredeligt på festivalen, konkluderer Ted Andersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.