14-årig død efter at han kørte galt i familiens bil

En dreng fik fat i sine forældres bilnøgler og kørte torsdag morgen galt i deres bil. Han døde i weekenden.

Af hensyn til familien og den afdøde ønsker politiet ikke at gå i detaljer om en 14-årigs død forleden i Lemvig. Han kørte en bil ind i et træ. (Arkivfoto)

Af hensyn til familien og den afdøde ønsker politiet ikke at gå i detaljer om en 14-årigs død forleden i Lemvig. Han kørte en bil ind i et træ. (Arkivfoto)

LEMVIG:En 14-årig dreng, der tidligt torsdag kørte galt i Lemvig efter at have sat sig bag rattet i familiens bil, døde i weekenden på hospitalet.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi mandag.

Drengen kørte ad Strandvejen i Lemvig, da han af uvisse årsager endte i den modsatte vejbane og fortsatte videre ud i rabatten.

Her skred bilen ifølge Folkebladet Lemvig omkring 100 meter gennem et græsareal, inden den hamrede ind i et vejtræ.

Omkring klokken halv seks torsdag morgen kom en person forbi ulykkesstedet, hvor den 14-årige sad fastklemt i bilen.

På grund af drengens skader blev han fløjet til behandling på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Hans tilstand var kritisk.

Det er uvist, hvorfor drengen fra Lemvig Kommune havde taget familiens bil og var kørt alene afsted den tidlige julimorgen.

Forældrene fandt ifølge politiets tidligere oplysninger først ud af, at sønnen var væk, da politiet bankede på døren for at give dem besked om ulykken.

Mandag lyder det fra politiet, at man betragter hændelsen som en tragisk ulykke.

Man vil ikke frigive yderligere oplysninger af hensyn til de pårørende og den afdøde, fremgår det af en pressemeddelelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.