14-årig klar til dyst mod Woods og McIlroy

Den kun 14-årige kinesiske golfspiller Guan Tianlang har kvalificeret sig til major-turneringen US Masters.

14-årig klar til dyst mod Woods og McIlroy

Det er ikke sikkert, at Tiger Woods, Rory McIlroy og de andre golfstjerner stjæler alle overskrifter, når der i april 2013 spilles US Masters på den legendariske Augusta-bane.

Søndag kvalificerede den kun 14-årige kineser Guan Tianlang sig til major-turneringen, da han vandt amatørernes Asia-Pacific Championship i Thailand.

Kineseren bliver den yngste spiller nogensinde ved US Masters. Han vil være 14 år, fem måneder og 17 dage gammel, når turneringen begynder 11. april.

- Jeg er virkelig glad for, at jeg bliver den yngste spiller nogensinde i den turnering. Hvad der kommer til at ske, ved jeg ikke. Men jeg vil forsøge at spille mit spil og gøre det så godt, jeg kan, siger teenageren ifølge dpa.

Italieneren Matteo Manassero har dermed kun rekorden som den yngste US Masters-deltager lidt endnu. Han var 16 år, da han debuterede i 2010.

Det er ikke første gang, at Guan Tianlang skaber overskrifter i golfverdenen. Tidligere i år blev han den yngste til at deltage i en European Tour-turnering, da han var med ved China Open.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.