Redningsvæsen

150 bigballer gik op i flammer

Brandfolk fra Thisted kunne ikke redde lade, som var opspændt af flammer. Gården på Sindrupvej syd for Hurup blev også ramt af brand for fire år siden. Se flere billeder fra branden.Opdateret 12.44

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Flammerne havde godt fat i en fritliggende lade på Sindrupvej 16 ved Udby syd for Hurup mandag aften. Foto: Peter Mørk

Flammerne havde godt fat i en fritliggende lade på Sindrupvej 16 ved Udby syd for Hurup mandag aften. Laden, som var halvfyldt med bigballer, stod ikke til at redde, da brandfolkene fra Thisted Brandvæsen nåede frem kl. 20.15. De omkring 150 bigballer fik lov til lige så stille at brænde ud. Brandfolkene fra Thisted Brandvæsen måtte på arbejde det meste af natten til tirsdag for at efterslukke. Årsagen til branden kendes endnu ikke. Hverken dyr eller mennesker var i fare ved branden. Tilbage i september i 2007 brændte en udbygning med bigballer ved den samme gård syd for Udby. 15 timer efter branden brød ud overvåger brandvæsnet stadig afbrændingen af halmen.