Musik

1500 gæster festede på toppen

Arrangørerne af Bålhøj Festival i Ø. Brønderslev forventede lørdag, at ca. 1500 gæster ville strømme ind gennem portene.

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bænkene blev lynhurtigt besat - der var ikke mange, der veg en tomme, når først pladsen var indtaget foran scenen.

Solen skinnede, øllet flød, musikken spillede og børnene legede. Dervar med andre ord ingen smalle steder, da Bålhøj Festival lørdag eftermiddag åbnede portene til den fjerde udgave den lille lokale udgave af en musikfestival under bøgene i Ø. Brønderslev. Publikum hyggede side om side med en duft af vafler, og grillmad i næsen, mens øregangene blev fyldt op af vaskeægte ørehængere fra både lokale og landskendte bands. En legeplads med bål og musik Også på børnenes legeplads ved foden af bakken til festivalpladsen, var der musik - dog mest for de mindste, selvom der også kom ældre tilhørere for at følge med i slagets gang. Interessen for musikken blev ikke ved ret længe ad gangen - mest fordi der var så mange spændende aktiviteter, der bare skulle prøves. Blandt gæsterne var Thomas og Nikolaj Møller, der sammen med deres mor, Anne Marie Møller, og hendes søster var taget ud for at få en dejlig oplevelse. Blandt de rigtig gode af slagsen var pandekage over bål, som Anne Marie Møller dog selv valgte at lave til sine børn. - Den her er til Thomas, smilede hun, mens pandekagen boblede over bålet og Thomas forventningsfuldt så til. Storebror Nikolaj på otte var mere optaget af flødebollemaskinen, men kastede desværre så hårdt, at hans flødebolle klaskede helt ud i græsset. Han var dog ikke den første, der måtte se sin flødebolle lade livet langt fra munden. Flere utrådte flødeboller lå i græsset, men sorgen over det tabte varede kun kort - der var mange andre ting at kaste sig ud i. Musikken er vores styrke På festivalpladsen bølgede bøgebladene blidt og solen skinnede lokkende varmt. - Det betyder da noget, smilede Peter Westmark, der sammen med sine kolleger regnede med stærkt fremmøde. - Vi tror, der kommer omkring 1500 gæster. Der har været 600 billetter solgt i forsalg, og med det vejr og omgivelserne, så kan det ikke gå galt, smilede han og vurderede, at omkring 500 af de 1500 forventede gæster ville dukke op, fordi vejret var godt. - De kigger op for at se, om det skulle give sig til at regne. Gør det det, så kommer de ikke, forklarede Peter Westmark, der spår stor succes også i år - ikke mindst fordi musikken sørger for prikken over i'et. -Jeg synes, det er svært at ødelægge de her omgivelser - så skulle vi virkelig lægge os i selen og finde noget rigtig kedeligt musik. Men det er jo ikke tilfældet. - Her er noget for enhver smag - og det tror vi også er vores styrke, forklarede han entusiastisk.