156 mennesker evakueret fra hotel på Vesterbro

Hotelgæster i København måtte forlade deres værelser på grund af røg - formentligt fra en selvantændt lampe.

156 mennesker evakueret fra hotel på Vesterbro

Brandalarmen hylede sent onsdag aften på Absalon Hotel, der ligger tæt på Hovedbanegården i København.

Der spredte sig røg sig fra et værelse på 5. sal i ejendommen, og politi- og brandfolk rykkede ud for at tage hånd om situationen. Ifølge Københavns Brandvæsen var der også flammer på etagen, men dem fik man dog hurtigt slukket.

En større gruppe mennesker - 156 personer - blev evakueret fra hotellet og derefter rykket over til kantinen på et andet hotel i nærheden. Ingen er kommet noget til, og branden nåede ikke at udvikle sig.

- Det var primært røg. Der var ikke tilkaldt ambulancer til stedet, og alle har det godt, fortæller den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi.

- Det er en formentligt en lampe, der er selvantændt på en eller anden måde. Det skete på et værelse på 5. sal, og så har røgen spredt sig, formentligt via udluftningen, og aktiveret brandalarmen, tilføjer han.

Politiet blev tilkaldt kort før midnat - helt præcist klokken 23.47 - på grund af røgen i Absalon Hotel, der ligger på Helgolandsgade på Vesterbro. Københavns Brandvæsen oplyser kort efter klokken 1 natten til torsdag, at de er kørt hjem igen fra stedet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.