Aalborg

16.000 på firmaudflugt i Aalborg

DHL Stafetten blev rundet af torsdag aften i Kildeparken

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Pigerne Signe Jost Jakobsen og Helene Schmidt-Jakobsen skulle begge løbe som to i rækken af fire i stafetten. Foto: Hans Ravn

AALBORG:Ikke færre end 16.000 motionslystne kvinder og mænd har de seneste tre dage løbet og vandret i Aalborg under dette års udgave af DHL Stafetten.

Det er efterhånden blevet en tradition for mange virksomheder at deltage med et - eller i mange tilfælde - flere hold i det populære arrangement, som Kildeparken danner rammen om.

Deriblandt pigerne Signe Jost Jakobsen og Helene Schmidt-Jakobsen, som på løbets sidste aften, torsdag, repræsenterede Ankestyrelsen.

Pigerne kender hinanden godt og lige som mange af de andre deltagere ved løbet, var de primært for hyggen og samværet.

- Vi er sammen med over 100 kolleger, og det er vigtigt for glæden ved at gå på arbejde, at man laver noget sammen socialt. Så jeg er i hvert fald personligt kommet for at hygge mig, siger Helene Schmidt-Jakobsen og bliver suppleret af Signe Jakobsen:

- Men det kan godt være, at der går lidt sport i den, smiler hun.

Og det er da også det hyggelige samvær før, under og ikke mindst efter løbe- eller gåturen som arrangørerne gerne vil have i højsædet.

- Vi danner rammen, og så bygger firmaerne selv på og finder ud af, hvor meget de vil gøre ud af det. Det er helt klart en firmaudflugt, og mange griller, hører musik og drikker lidt fadøl bagefter, siger Dorte Bertinus, Aalborg Atletik og Motion, som står for mange praktiske detaljer i forbindelse med stafetten.

Fra parken blev løberne sendt ud på en fem kilometer lang rute, mens de gående deltagere skulle tilbagelægge 4,5 kilometer. En af dem, der løb benhårdt efter en god tid var Bo Birk Nielsen fra Aalborg Atletik og Motion. Han blev den hurtigste på første tur, men det var faktisk en lille intern konkurrence, der fyldte mest.

- Min søn, Marko, løber orienteringsløb og er rigtig skrap til det. Men i det her kan jeg heldigvis stadig slå ham, lød det fra en forpustet Bo Birk Nielsen, der kunne high-five, da Marko Birk Nielsen kom i mål kort efter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden