16-årig formodet røver anholdt

Den formodede røver, der stod bag røveriet i Brønderslev Sparekasse torsdag formiddag, fik ikke lang tid på fri fod. Han blev anholdt omkring middagstid.

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto Kurt Bering

Røveren forlod sparekassen med en pistol i den ene hånd og en pose i den anden hånd - og hans ansigt var tildækket. Han flygtede fra sparekassen til fods og tog senere flugten i en bybus, som han stoppede i Brønderslevs midtby. Chauffør troede han ville skyde Han tvang den kvindelige chauffør til at køre rundt i byen. Da bussen blev stoppet af patruljevogne blev hun lidt nervøs. Hun frygtede, at han ville skyde, men manden overgav sig udramatisk til politiet. Politiet var meget hurtigt fremme, og koncentrerede eftersøgningen i området ved Knudsgadekvarteret i Brønderslev. En eftersøgning der altså gav resultat. Den 16-årige fremstilles i grundlovsforhør i Hjørring fredag klokken 11.