160 løbere var til byløb i Nørhalne i weekenden

Anne Helene Kahr Thomsen og Lars Pauli
160 deltog i løbet i Nørhalne i weekenden.
Jammerbugt 5. september 2016 15:27

Nørhalne: Løbere i alle aldre havde snøret løbeskoene, da der i weekenden var byløb i Nørhalne med distancerne tre, fem og 10 kilometer.

Og det er præcis også meningen med løbet, der afholdes som en "familie dag" på Nørhalne stadion, hvor alle kan deltage - også dem, der ikke er af Nørhalne Idrætsforening, IFN.

- Det er meningen, at vi gerne vil skabe et fællesskab på tværs af alle aldersgrupper og idrætsgrene. "By-løbet" er tænkt som en dag, hvor alle kan deltage. Store som små der gerne vil løbe en tur, bedsteforældre med barnevogne, venner, familie eller naboer der ønsker at gå enten 3 kilometer eller 5 kilometer. Nogle har konkurrence mod hinanden, og nogle vil gerne bare løbe en tur, fortæller Tina Viuff.

Det er 6. gang byløbet blev afholdt, og i år deltog cirka 160 løbere i løbet og spisning om aftenen.

Børneløb indledte

Dagen blev indledt med "Børneløbet," som en forhindringsbane udenfor på stadion. Alle børn der deltog i børneløbet fik udleveret en mulepose med chokoladebolle, frugt, juicebrik. Der var medalje til alle børn som deltog i børneløbet, og efter børneløbet var der kagemand, kaffe og saftevand i klubhuset

Igen i år var der mulighed for holdtilmelding - præmie til bedste hold for flest kilometer.

Det blev Gustav Zimmersvej der løb med sejren med deltagelse af 16 person med i alt 84 kilometer i løbeskoen.

- Løberuterne er ændret, så alle løberne kommer omkring den nye Nørhalne sti. 10 km ruten blev løbet som to gange fem kilometer rute.

- Igen i år havde vi allieret os med Morten Pilgaard, og vi fik hjælp til elektronisk tidstagning. Alle løberne fik udleveret en depech stafetpind, hvor tiden bliver registreret når løberne kommer over målstregen, fortæller Tina Viuff.

Løbet startede med opvarmning foran klubhuset til tre kilometer, fem kilometer og 10 kilometer. Først blev 10-kilometer løberne sendt afsted, og herefter fulgte de øvrige distancer.

Vinderne

Derefter blev både tre kilometer og fem kilometer sendt afsted.

Vinder af tre kilometer kvinder: Cille Sejling, vinder af tre kilometer mænd: Noah Bertelsen Reiche, vinder af fem kilometer kvinder: Olivia Hartmann Bertelsen, vinder af fem kilometer mænd: Philip Hyldgaard Beier, vinder af 10 kilometer kvinder: Louise Dyg Thomsen og vinder af 10 kilometer mænd: Anton Vendelbo.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...