165 på Carnitech fyret

Kurator har valgt at fritstille samtlige medarbejdere

Dansk Metal har fået travlt op til sommerferien på grund af fyringerne af medarbejderne på Carnitech.Arkivfoto: Lars Pauli

Dansk Metal har fået travlt op til sommerferien på grund af fyringerne af medarbejderne på Carnitech.Arkivfoto: Lars Pauli

STØVRING:Samtlige 165 medarbejdere på Carnitech i Støvring er blevet fritstillet, oplyser TV2/Nord.

Virksomheden, der fremstiller procesudstyr til fødevareerhvervet, blev taget under konkursbehandling fredag 21. juni og kuratoren, advokat Rasmus Haugaard, Aalborg, har stadig frist til fredag med hensyn til at få virksomheden solgt.

Han har tidligere meldt ud, at der var gode muligheder for et salg og adskillige interesserede.

Medarbejderne, der hidtil har været suspenderet, har imidlertid nu fået brev om, at de er fritstillet.

Om det betyder, at et salg af virksomheden er opgivet, vides ikke, da det endnu ikke er lykkedes NORDJYSKE at komme i kontakt med kuratoren.

Formanden for Dansk Metal i Aalborg, Jan Gregersen, fortæller til tv-stationen, at fagforeningen lige nu har travlt på baggrund af fyringerne, ikke mindst på grund af, at virksomheden har efterladt fem lærlinge uden lærlingeplads.

- Vi mangler lige fem pladser, men jeg tror bestemt, det går, siger Jan Gregersen, som samtidig ser lyst på fremtiden for de knap 40 Metal-medlemmer, der var på virksomheden.

- Lige nu er der gode muligheder for at komme i nyt job. Selvfølgelig er sommeren og sommerferien en udfordring, men jeg ser ikke sort på det, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.