EMNER

169 på hjul i Tour de Ørum Sø

Blæsten dæmpede interessen for den længste rute i årets udgave af Tour de Ørum Sø.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Starten er gået i en af de længere klasser i 2007-udgaven af Tour de Ørum Sø, hvor der var strækninger både til de seje og til søndagsmotionen Foto: Jens Fogh-Andersen

Efter en halv time i sadlen var de første af de i alt ni ryttere, som søndag tog en personlig dyst med både modvind og kilometer på den lange distance i Tour de Ørum Sø, 112 kilometer i alt, nået ud til det punkt, hvor løbets forskellige ruter deler sig. Videre fremme ventede der endnu nogle kilometer, både for de ni på den lange rute og for de andre 160 cyklister, som var på hjul på en af de i alt fem ruter i løbet. Den korteste, familieruten på 12 kilometer, var på dagen den mest populære. Tour de Ørum Sø er en selvstændig aktivitet under Bedsted Idrætsforening - en støtteforening, om man vil. De penge, der cykles ind, bruges til aktiviteter i idrætsforeningen, og i år var der indlagt en særlig konkurrence i løbet. Idrætsforeningens ungdomsspillere kørte et sponsorløb, og de penge, de cyklede hjem er øremærket aktiviteter for ungdomsspillerne.

Breaking
Megastore vinger skal fremstilles i Aalborg: Investerer 300 mio. kr.
Luk