17-årig pige blev bortført og voldtaget på vej til skole

To mænd har bortført og voldtaget en pige i Sønderborg. Politiet søger nu efter vidner i sagen.

En 17-årig pige er blevet bortført og voldtaget af to mænd i Sønderborg. Det skriver TV2 Syd. Politiet leder nu efter vidner i sagen.

Det skete omkring klokken 07.30 mandag, hvor to mænd gav pigen bind for øjnene og førte hende væk. Det var to kraftige mænd, der anslås til at være mellem 18 og 20 år.

- Hun gjorde ikke modstand eller råbte op, fordi hun var chokeret og bange. En reaktion man ofte ser, siger kriminalassistent Kaj Jepsen til TV Syd.

Pigen ved ikke, hvor hun blev ført hen.

- Men hun har fortalt, at det måtte være inden døre, da hun hørte døren åbne og lukke sig, siger kriminalassistenten til TV Syd.

Den 17-årige blev holdt fanget af de to mænd, som begik overgreb på hende, indtil 11-tiden. Undersøgelser viser ifølge TV Syd, at hun blev udsat for "et voldsomt overgreb".

Da mændene lod hende gå, løb hun tilbage til den busstation, hvor hun var kommet med en bus om morgenen og ringede efter hjælp. Men pigen, der er stærkt chokeret, har ikke været i stand til at forklare hændelsesforløbet nærmere eller beskrive stedet, hvor overfaldet skete.

Personer, der har set noget, opfordres til at kontakte politiet på 114.

Den 17-årige pige kom mandag morgen med en bus fra Nordborg til Sønderborg busstation. Herefter gik hun forbi Statsskolen ad Ringridervej og ind på Ringriderpladsen.

Hun havde en pink hættetrøje, cowboybukser og hvide sko på. Hun er 160 centimeter høj og almindelig af bygning med kort, glat, kommunefarvet hår.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.