EMNER

1700 ansatte i IDA Service får ny ejer

Aalborg-firmaet bliver del af stor international koncern.

Ole Friis, grundlægger af og hovedaktionær i IDA Service: Salget til Compass Group sikrer IDA Services videre udvikling og ekspansion.

Ole Friis, grundlægger af og hovedaktionær i IDA Service: Salget til Compass Group sikrer IDA Services videre udvikling og ekspansion.

Det aalborgensiske rengørings- og servicefirma IDA Service, som siden etableringen i 1984 er ekspanderet til at have 1700 medarbejdere i servicejobs over hele Danmark, bliver nu solgt til Compass Group. Dermed bliver IDA Service en del af en servicevirksomhed med over 4000 ansatte og en omsætning på 2 milliarder kroner årligt i Danmark. Aktiviteterne i det jyske forventes styrket, og det bliver IDA Services administrerende direktør, Jesper Busk, som sætter sig i direktørstolen i Compass Group Danmark. Ole Friis, grundlægger og hovedaktionær i IDA Service, fortæller: - For to år siden gennemførte vi et ledelsesmæssigt generationsskifte, hvor den daglige ledelse blev videregivet til en ny adm. direktør og selskabets øvrige lederteam. Samtidig valgte jeg at gå på pension. Siden da har jeg nøje overvejet, hvorledes jeg bedst muligt kan sikre IDA Services fremtid, herunder sikre de nødvendige ressourcer til selskabets videre udvikling og ekspansion. Det har vi nu fundet i salget til verdens største servicefirma - Compass Group - hvor jeg er sikker på, at vores kunder og medarbejdere får en tryg og sikker havn. Compass Group, der har hjemsted i England og er verdens førende udbyder af kantinedrift, har købt alle aktier i IDA Service pr. 30. september, og det nye selskab videreføres under navnet Compass Group Danmark, mens IDA Service fortsætter som et brand på linje med Compass Groups øvrige store brands på serviceområdet.