Hanstholm

180 med i Hanstholmløbet

Hanstholmløbet blev søndag afviklet for 24. gang

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Et hold løbere fra flygtningecenteret i Hanstholm var også med og medarbejder Bjarne Nielsen forklarer, at der bruges en del tid på at løbe hver uge. Sidste år var der endda så mange med, at de vandt pokalen for flest deltagere.

Omkring 180 deltagere valgte søndag formiddag at løbe enten små fem eller knap 10 kilometer rundt om Hanstholm By.

Løbet bliver det sidste inden Trimklubben Hanstholm kan fejre et kvart århundrede med løbeture i det afvekslende område rundt om byen:
- Det er et fantastisk område at løbe i, lød en tilfreds løber fra Salling, Marianne Gram fra Roslev, som i år satsede på at gentage successen fra sidste år, hvor hun vandt præstationspræmien. Selv om hun måtte ”nøjes” med andenpladsen for kvinder på den lange distance, så sluttede hun igen i år af med at få præmien med hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.