19-årig er klar til sæson to

Kasper Bak Larsen forbereder sig til sæsonstart på Padborg Park 18. april

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GUG:Sæson 2015 er allerede i fuld gang for Kasper Larsen Motorsport. Siden 2014’s sidste løb i september har teamet arbejdet på højtryk for at blive klar til sæsonstart på Padborg Park den 18. april.

- Motoren er pillet ud af raceren og sendt til England for at blive opdateret. Lastbilen er blevet ”opdateret” med nyt telt og lakeret i teamets farver, fortæller 19-årige HHX-studerende Kasper Bak Larsen fra hjemmet på Hans Hedtofts Vej i Gug.

Det begyndte i en gokart, og sidste år havde han avanceret til Formel Ford. 2015 bliver hans anden sæson i denne klasse, og visionen er at deltage i Le Mans i 2019.

Udover handelsskolen har Kasper dog travlt med andet end at pille motor ud og lakerere lastbil.

- Lige nu er jeg i gang med at komme i topform, så jeg er 100 procent fysisk klar til sæsonstart. Derudover bruger jeg en del timer i simulator, så jeg ikke helt glemmer, hvordan det er at køre Formel Ford.

Han og teamet bruger også megen tid på at få nye sponsoraftaler i hus.

Begyndte tidligt

Som treårig blev han kastet i en gokart på Moubanen af sine forældre.

- Det var med frygt i øjnene, at jeg så alle de andre gokarts suse forbi mig med en hastighed, der kunne få selv en voksen til at svede under armene, erindrer Kasper Bak Larsen.

Men der gik “kun” tre år, så havde forskrækkelsen lagt sig, og han var som seksårig frisk på en ny start.

- Min far, hvis negle altid har været olierede, som min mor siger, placerede et dæk oven på sædet i en splinterny gokart sponsoreret af min farfar, for at jeg kunne nå rat og pedaler.

Siden dengang i 2002 har han forfulgt sine mål og drømme godt hjulpet af en masse mennesker, som alle ville ham det bedste.

- Uanset om det var træning, udtagelsesløb til DM eller deltagelse i VM, så har opbakningen og hjælpen været helt ufattelig stor, og det kan eller vil jeg aldrig nogensinde glemme.

I dag har Kasper Bak Larsen et helt team bag sig. Måske lidt flotte titler:

- Tre mekanikere, en dækspecialist, en chauffør, en motorspecialist, en marketingsmand en coach, en økonomisk rådgiver, en bankforbindelse, en revisor - og med min mor som kok og far som teamleder har jeg aldrig været tættere på at nå mine mål og barndomsdrømme.

På den korte bane har Kasper defineret disse mål: Top 3 i Formel Ford 2015 og Top 3 i DTC 2016

Brdr. Hosbond, Ford-forhandler i bl.a. Aalborg, har indgået en sponsoraftale med Kasper Bak Larsen. Aftalen er bygget op omkring en billøsning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden