19-årig kvinde mistede livet i soloulykke

Af ukendte årsager mistede kvinden herredømmet over sin bil og kørte ind i et træ i Sydøstjylland.

Et sammenstød med et træ har kostet en 19-årig kvinde livet. Ulykken skete ved Vonge nær Horsens søndag aften. Her kørte hun i bil ind i et træ.

- Det sker omkring klokken 20.40 søndag aften, hvor vedkommende af ukendte årsager mister herredømmet over sin bil og kører ind i et træ, fortalte vagtchef Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi natten til mandag.

Mandag morgen oplyser politiet til ekstrabladet.dk, at kvinden er død på grund af de kvæstelser, som hun fik ved ulykken.

Ulykken skete på Tinnetvej cirka 20 kilometer vest for Horsens. Det var en kvinde fra lokalområdet, der sad i bilen. Hun var alene.

Efter ulykken blev hun bragt til Odense Universitetshospital, og her var hendes pårørende til stede, da hun klokken 6 mandag morgen afgik ved døden, skriver ekstrabladet.dk.

Hvad den præcise årsag til ulykken har været, er endnu uklart. Politiet tilkaldte efter ulykken en bilinspektør. Det er en specialist med ekspertise inden for blandt andet bilulykker.

Bilinspektøren kan i mange tilfælde på baggrund af undersøgelser på et ulykkessted og tekniske undersøgelser af de implicerede biler bidrage til opklaringen af årsagen til trafikulykker.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.