19-årig mand dræbt med flere knivstik i Vejle

En mand blev natten til lørdag fundet livløs i en passage. Politiet har endnu ikke anholdt nogen i sagen.

Sydøstjyllands Politi arbejder lørdag morgen på højtryk for at finde ud af, hvorfor en 19-årig mand natten til lørdag blev dræbt med flere knivstik. (Arkivfoto).

Sydøstjyllands Politi arbejder lørdag morgen på højtryk for at finde ud af, hvorfor en 19-årig mand natten til lørdag blev dræbt med flere knivstik. (Arkivfoto).

VEJLE:En 19-årig mand er natten til lørdag fundet dræbt af flere knivstik i Vejle.

Klokken 01.00 fik politiet et opkald om fundet af en livløs mand i en passage i området mellem Nørre Torv, Kalkbrænderivej og parkeringshuset Trondur.

Det var den 19-årige, der lå i passagen. Og selv om der blev ydet førstehjælp, afgik han ved døden på stedet. Han døde ifølge en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi som følge af "nogle knivstik".

Vicepolitiinspektør Jens Lyng Michelsen oplyser sendt lørdag eftermiddag, at politiet melder noget ud om sagen i løbet af aftenen.

Området omkring drabsstedet blev afspærret natten til lørdag. Efterforskere, teknikere og hunde indsamlede natten igennem spor i området, hvor den unge mand blev fundet. En retsmediciner har også været på gerningsstedet.

En 72-årig kvinde overhørte muligvis episoden i passagen, fortæller hun til Vejle Amts Folkeblad.

- Det lød vredt. Så kom der pludselig en underlig lyd, som om et skateboard kørte igennem porten, og så blev der stille. Det virkede meget mystisk det hele, siger hun til avisen.

Området "har altid været slemt", og der er meget uro i området, lyder det fra kvinden. Hun beskriver nabolaget som et pusherkvarter.

Politiet arbejder fortsat på at finde ud af, hvad der er sket, og hvad motivet til drabet kan være.

- Det er tidligt i efterforskningen, og der er endnu ikke foretaget anholdelser af mistænkt eller mistænkte gerningsmænd, oplyste politiet i pressemeddelelsen lørdag morgen.

Sydøstjyllands Politi har indtil videre - af hensyn til efterforskningen - ikke villet oplyse yderligere om drabet. Den almindelige borger i Vejle har efter politiets opfattelse ingen grund til at være utryg som følge af drabet, understreges det i pressemeddelelsen.

De pårørende til den 19-årige er underrettet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
Skandinavisk koncern køber ikonisk nordjysk ferieresort
Luk