Thisted

1950’erne har slået til i Thisted

Trods regn var der stort besøg og megen nostalgi i teltet på Storetorv fredagen igennem

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Walter Larsen, der er fra Mors, blev ansat ved politiet 1964. I mange år var han i København, men kom 1970 til Thisted. Han gik på pension 2006.

THISTED:50’er-weekenden i Thisted er godt i gang. Den startede i Thisted Lilleby og på Storetorv fredag formiddag, og den slutter først lørdag aften med pariserhavefest i musikteatret.

Fredag gjaldt det udstillinger og aktiviteter, som museet, arkivet og biblioteket stod for samt bolsjesalg ved Bonbonmuseet i Svankjær, og lørdag gælder det så dansetrin fra 1950’erne, både i teltet om dagen, når foreningen Kom og Dans inviterer, og om aftenen i musikteatret, hvor Tex and the Tigers spiller 1950’er-musik.

Pensioneret politiassistent Walter Larsen er endnu en gang trukket i uniformen, og Thy Køreselskab tilbyder ture rundt i byen med hestevogn.

Lørdag vil byen så myldre med veteranbiler samt -motorcykler og -knallerter gågaden og pladser fra Vestertorv til Håndværkertorv samt Lilletorv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst