1950’erne har slået til i Thisted

Trods regn var der stort besøg og megen nostalgi i teltet på Storetorv fredagen igennem

Villy Dall og Diana Holm
Pensioneret politiassistent Walter Larsen havde fået politiets tilladelse til endnu en gang at trække i uniformen. Politibilen er fra et skuespil på Rosvang. Thisted Politi kørte ikke i Mercedes, men Volvo Amazon, fortalte han.
Thisted 1. juli 2016 16:45 - Opdateret 1. juli 2016 16:50

THISTED: 50’er-weekenden i Thisted er godt i gang. Den startede i Thisted Lilleby og på Storetorv fredag formiddag, og den slutter først lørdag aften med pariserhavefest i musikteatret.

Fredag gjaldt det udstillinger og aktiviteter, som museet, arkivet og biblioteket stod for samt bolsjesalg ved Bonbonmuseet i Svankjær, og lørdag gælder det så dansetrin fra 1950’erne, både i teltet om dagen, når foreningen Kom og Dans inviterer, og om aftenen i musikteatret, hvor Tex and the Tigers spiller 1950’er-musik.

Pensioneret politiassistent Walter Larsen er endnu en gang trukket i uniformen, og Thy Køreselskab tilbyder ture rundt i byen med hestevogn.

Lørdag vil byen så myldre med veteranbiler samt -motorcykler og -knallerter gågaden og pladser fra Vestertorv til Håndværkertorv samt Lilletorv.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...