2-2 i Hobro: Sønderjyske henter point i bundstriden

Sønderjyske fik udlignet to gange mod Hobro, der havde Mads Hvilsom som dobbelt målscorer.

Hobro fejrer Mads Hvilsoms mål Foto: POLFOTO/Mathias Svold

Hobro fejrer Mads Hvilsoms mål Foto: POLFOTO/Mathias Svold

To gange satte Hobro en føring over styr, da oprykkerne søndag havde besøg af Sønderjyske i Alka Superligaen.

Kampen på DS Arena endte 2-2, hvilket giver Sønderjyske lidt luft i bunden af rækken, hvor holdet kæmper for at undgå nedrykning.

Sønderjyderne har nu et forspring på syv point til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen, inden Slagelse-holdet mandag får besøg af FC København.

Hobro-topscorer Mads Hvilsom satte gang i søndagens opgør mod Sønderjyske midtvejs i første halvleg, da han headede værterne på 1-0 efter et indlæg fra Martin Mikkelsen.

Kort før pausen dummede hjemmeholdet sig, da Sønderjyskes Silas Songani sendte bolden ind i Hobros straffesparkfelt.

I et sandt klumpspil fik Hobro-spilleren Jacob Tjørnelund headet bolden op i luften, og så kunne Søren Mussmann med panden gøre det til 1-1. Anders Egholm forsøgte forgæves at afværge scoringen på målstregen.

Selv om Sønderjyske styrede store dele af anden halvleg, så kom Hobro endnu en gang foran - igen ved Mads Hvilsom, der nu er oppe på 15 scoringer. Han deler førstepladsen på ligaens topscorerliste med FC Midtjyllands Martin Pusic.

Lidt tilfældigt havnede bolden hos Hvilsom, der med et resolut hug gjorde det til 2-1 efter en times spil. Ligesom ved scoringen til 1-0 kom oplægget fra Martin Mikkelsen på Hobros højrekant.

Stort set med det samme svarede Sønderjyske igen, da Bjørn Paulsen ved bageste stolpe kunne udligne til 2-2. Tommy Bechmann havde hånden på bolden i opspillet til målet, men det blev ikke set af dommeren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.