2 millioner tryk på musiktræerne

Her ses to af de overraskede vindere nemlig Kristoffer og Pia Rom Dokkedal sammen med Ernst Trillingsgaard og hip-hurra-flagende medarbejdere.

Her ses to af de overraskede vindere nemlig Kristoffer og Pia Rom Dokkedal sammen med Ernst Trillingsgaard og hip-hurra-flagende medarbejdere.

To millioner tryk på de berømtes syngende træer i Kildeparken i Aalborg er ikke så lidt, så da dagen for rekorden nærmede sig placerede AKKC hemmelige kameraer i træerne, gemte et band bag i en bil og udstyrede direktøren med blomster og billetter til sommerens koncert med Cliff Richard.

Planen var at overraske tilfældige brugere af parken, når de trykkede på knappen ved det træ, som Cliff Richard plantede i 2012.

Efter ganske kort tid kunne direktør Ernst Trillingsgaard overrække blomster og billetter til tre heldige og meget overraskede vindere, mens bandet spillede Congratulations i baggrunden.

- Det er helt fantastisk at se, parkens mange besøgende har så stor fornøjelse af De Syngende Træer.

To millioner tryk er jo et imponerende tal, der svarer til, at der bliver trykket på træerne 1100 gange i døgnet, forklarer Ernst Trillingsgaard.

Man kan opleve både Prince, Beyoncé, Take That, Leonard Cohen, Sting og mange andre kunstnere, hvis man går en tur gennem Kildeparken midt i Aalborg.

Siden 2012 har flere af parkens træer nemlig budt på musik fra 89 af de største internationale stjerner, som gennem årene har gæstet AKKC.

De mange tryk er kommet siden 2012, hvor Sir Cliff Richard plantede det første syngende træ i parken, og som sammen med 88 andre syngende træer er blevet en attraktion af de helt store for både byens borgere og turisterne.

Nu, mindre end fem år efter der kom musik i træerne, har Aalborgs musikalske vartegn fået mere end to millioner tryk fra parkens mange besøgende. De mange tryk glæder direktør i AKKC, Ernst Trillingsgaard, som også er idémanden bag De Syngende Træer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.