20-årig har meldt sig efter voldtægt i Aalborg

En 20-årig mand er selv troppet op hos politiet i sag om voldtægt under karneval i Aalborg. Manden er løsladt.

En 20-årig mand har søndag eftermiddag meldt sig selv til politiet og afgivet forklaring i en sag om voldtægt i forbindelse med karnevallet i Aalborg i weekenden.

Det oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi Mogens Hougesen.

- Manden kommer ind ved 13-tiden, fordi han har en formodning om, at vi leder efter ham, og han har så afgivet forklaring i sagen, siger han.

Under karnevallet har i alt fem kvinder anmeldt, at de enten blev voldtaget eller forsøgt voldtaget.

Sagen, som den 20-årige mand henvendte sig med, blev i første omgang anmeldt ved Nytorv, men siden er gerningsstedet blevet præciseret til at være et toilet i Kennedy Arkaden.

- Manden har afgivet forklaring, og han er sigtet for voldtægt. Juristerne har så vurderet sagen, og der vil ikke ske fremstilling af ham i grundlovsforhør, siger vagtchefen.

Dermed er manden løsladt.

Ud over sagen fra Kennedy Arkaden har yderligere to kvinder anmeldt voldtægt, mens to andre har anmeldt voldtægtsforsøg.

Den første voldtægt fandt sted allerede midt på eftermiddagen, da en 36-årig kvinde klokken 15.20 blev voldtaget i en baggård til Vesterbro.

Kort efter gik det ud over en 24-årig kvinde, som klokken 15.30 i Sankt Jørgens Gade blev forsøgt voldtaget.

Omkring klokken 22.30 blev en 16-årig pige forsøgt voldtaget på Godsbanen. Så fik politiet melding om sagen fra Kennedy Arkaden, og den sidste anmeldelse kom fra en 22-årig kvinde, der klokken 01.55 blev voldtaget på Mølle Plads.

I flere af sagerne har politiet en formodning om, hvem gerningsmændene er.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.