20-årig kvinde død under Roskilde Festival

Årsagen til ung kvindes død på Roskilde Festival er endnu ukendt. De pårørende er underrettet.

Ritzau
Roskilde Festival Foto: Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen
Danmark 2. juli 2016 10:34

En ung kvinde er død på Roskilde Festival. Det er sket, efter at hun natten til lørdag i sit telt fik vejrtrækningsproblemer.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Alle pårørende er underrettet om den 20-årige kvindes død, tilføjer politiet lørdag morgen på Twitter, hvor det også oplyses, at der ifølge politiets vurdering er tale om "et enkeltstående tilfælde uden fare for andre på festivalen".

- Klokken 02.14 blev en 20-årig kvinde med bopæl i København kørt til sygehuset fra teltpladsen på Roskilde Festivalen med vejrtrækningsproblemer. Hun afgik ved døden på hospitalet, skrev politiet tidligere i pressemeddelelsen.

Kvinden sov sammen med en veninde i sit telt, da hun fik problemer. Veninden og andre ydede førstehjælp.

- Den 20-årige blev dernæst kørt til sygehuset, hvor hun straks kom under behandling, men hendes liv stod ikke til at redde.

- Politiet er i øjeblikket ved at lave tekniske undersøgelser i det teltområde, hvor kvinden sov. Politiet kender ikke årsagen til dødsfaldet, skriver politiet.

Politiet vil oplyse nærmere lørdag formiddag, når efterforskningen er skredet frem.

Festivalarrangørerne kan umiddelbart heller ikke sige mere, der kan kaste lys over sagen.

- Det er en dybt tragisk hændelse, der heldigvis er blevet håndteret, helt som den skulle. Kvinden har fået hjælp med det samme og er blevet kørt på sygehuset. Men hun er desværre afgået ved døden.

- Vi har taget os af dem, pigen var sammen med, og sørget for, at de har talt med socialarbejdere over psykologer. De er også på pladsen nu, hvis man føler behov for at tale med dem. Det kan man sagtens få, selv om man ikke har været helt tæt på situationen, siger talskvinde for Roskilde Festival Christina Bilde.

Årets Roskilde Festival slutter i dag, lørdag. Festivalen har i år samlet op mod 130.000 deltagere.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...