20 børn og 60 kunstværker

Børn fra idrætsdussen på Løvvangskolen fik en tur i ”kunstkarrusellen”

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hege Lein ved et af de store værker af hønsenet sammen med en del af gruppen, der lavede værker. Fra venstre Hani Al-Malaki, Noah Hald Nielsen, Dilan Khani og Leyla Kulenovic. Foto: Asger Strøm

Idrætsdussen på Løvvangskolen - Sinkadusen - har haft besøg i kunstnerisk retning. Norskfødte Hege Lein, der er pædagog og interesseret i kunst- og kulturaktiviteter blev hyret til at tage en snes børn med ind i en anden verden. Og det blev til i alt 60 kunstværker.
I ”Kunstkarrusellen”, som projektet blev kaldt, malede børnene med vandfarve, lavede linoliumstryk og sjove skulpturer af hønsenet samt arbejdede med staniol og ostevoks.
- Vi lavede også store skulpturer med hønsenet. Der arbejdede vi i grupper, så alle kom rundt i mange forskellige arbejdsmetoder, fortæller Hege Lain.
I alt blev det til ti lektioner med den norske underviser, der desuden er psykoterapeut med speciale i kreative processer og i øvrigt kigger efter job i Aalborg-området.
Som rigtige kunstnere gør, når de er færdige med deres værker, blev der naturligvis også holdt en fernisering, hvor rigtig mange forældre mødte op og beundrede deres poders produktion.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.