Forsikringsvirksomhed

200.000 kr. til gode projekter

Fredag eftermiddag delte Thisted Forsikring penge ud til 13 projekter i lokalsamfundene

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Natteravnene i Thisted, Nykøbing og Skive fik 6000 kroner til at sende deres frivillige på kursus for. ?Foto: Ole Iversen

THISTED:For anden gang delte Thisted Forsikring fredag eftermiddag tilskud ud via sit nye initiativ Lokalsikringsprisen, skriver Thisted Dagblad lørdag.

I alt fik 13 projekter et tilskud, og den samlede udlodning lød på knap 200.000 kroner.
Thisted Forsikrings direktør, Dennis René Petersen, fortalte ved uddelingen, at der i alt har været næsten 200 ansøgere til de 200.000 kroner, som Thisted Forsikring uddeler hvert halve år.
- Ved vores første uddeling i januar i år indkom der 130 ansøgninger. Så med de 200, der kom ind denne gang, er vi godt på vej, sagde han.
Dennis René Petersen fortalte til de tilstedeværende, at formålet med Lokalsikringsprisen er at støtte op om gode aktiviteter og idéer, der fremmer udviklingen på egnen. I Thisted Forsikrings tilfælde dækker begrebet egnen over området fra Fjerritslev i Nord til Thyholm i syd. Desuden tæller Mors og Salling også med.
- Formålet er at skabe et attraktivt samfund, hvor folk gerne vil bosætte sig, sagde direktøren.
Komitéen, der udvælger projekterne ud fra ansøgningerne, består af Thisteds og Morsøs borgmestre, Lene Kjelgaard Jensen og Lauge Larsen, samt Thys turistchef Ole Riis Christensen. Dertil kommer Dennis René Christensen.
De 13 projekter, der blev tilgodeset i denne omgang spændte vidt. Ikke kun geografisk, men også formålsmæssigt.
Her var alt fra en ridesti fra Lodbjerg til Bulbjerg til materialeudgifterne til opførelsen af en miniatureudgave af Thisted Kirke i Thisted Lilleby.
Næste uddeling finder sted i slutningen af januar næste år. Dennis René Petersen fortæller, at ansøgningerne allerede er ved at komme ind hos Thisted Forsikring.
- Vi har en øvre grænse på 50.000 kroner. Men man må gerne søge flere gange, siger han.
Pengene bliver i øvrigt først udbetalt, når projektet er gennemført. Ifølge direktøren er 130.000 kroner af de bevilgede 200.000 kroner fra januar blevet udbetalt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.