2010-mesteren slået ud af French Open

Italienske Francesca Schiavone blev lørdag sendt hjem fra Paris efter et nederlag til Varvara Lepchenko.

2010-mesteren slået ud af French Open

Francesca Schiavone, der i 2010 vandt French Open, er allerede færdig i Paris.

Den stærke italiener blev således sendt hjem lørdag efter et nederlag i tredje runde til amerikanske Varvara Lepchenko, som vandt 3-6, 6-3 og 8-6.

Nederlaget kommer som en stor overraskelse for Schiavone, der også nåede frem til finalen i sidste års udgave af grusturneringen i den franske hovedstad.

Det er anden gang inden for kort tid, at den 14.-seedede italiener taber til Lepchenko. Amerikaneren slog også Schiavone, da de to mødtes i maj i første runde af WTA-turneringen i Madrid.

Forud for lørdagens returmøde havde den italienske storfavorit fortalt, at hun fandt det svært at stå over for spillere, der ligesom Lepchenko svinger ketsjeren med venstre i stedet for højre hånd.

Varvara Lepchenko, som er født i Usbekistan og senere immigreret til USA, er blot nummer 63 på verdensranglisten. Hun møder i næste runde den fjerdeseedede tjekke Petra Kvitova.

Sidste års French Open-vinder, kinesiske Li Na, er også videre til fjerde runde. Efter en sejr på 3-6, 6-2 og 6-1 over Christina McHale fra USA venter den kasakhiske kvalifikationsspiller Yaroslava Shvedova i næste runde.

/ritzau/