21-årig dansker får ny NHL-chance

NHL-klubben Vancouver Canucks har hentet angriberen Nicklas Jensen ind i truppen. Han kan få spilletid lørdag.

Den 21-årige danske ishockeyspiller Nicklas Jensen får lørdag formentlig chancen for at sætte lidt liv i Vancouvers angreb i NHL. Her kan han så få mulighed for at spille sammen med endnu en dansk landsholdsspiller, Jannik Hansen.

Klubbens sportsdirektør Michael Gillis annoncerede fredag aften, at danskeren er hentet op fra farmerklubben Utica Comets i den næstbedste ishockeyliga i Nordamerika inden Vancouvers hjemmekamp mod Calgary lørdag aften.

Nicklas Jensen havde en sløv indledning på sæsonen, men har fundet netmaskerne adskillige gange siden nytår. I alt har han lavet 15 mål og fem målgivende afleveringer i 51 kampe i denne sæson.

Nicklas Jensen er først og fremmest hentet til Vancouver som afløser for angriberen Zach Kassian, som fredag fik tre spilledages karantæne for en ureglementeret tackling.

Men han kommer til et hold i scoringsproblemer, som ganske usædvanligt har svært ved at nå en plads i slutspillet i denne sæson.

Danskeren fik to kampe for Vancouver i sidste sæson, og det var ventet, at han ville få flere i denne sæson, men de har ladet vente på sig.

Vancouver er for tiden nummer 11 i Western Conference i NHL med 66 point for 65 ud af 82 kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.