21-årig gik ind i feriehuse og lurede på kvinder

Ung græsk mand slap med en bøde for at krænke husfreden efter et grundlovsforhør. Han var ellers også sigtet for blufærdighedskrænkelse

Arkivfoto

Arkivfoto

SKAGEN:En 21-årig græsk mand blev mandag eftermiddag idømt en bøde på 2500 kroner ved retten i Hjørring for krænkelse af husfreden. Det oplyser TV2/Nord.

Han blev fremstilles i et grundlovsforhør sigtet for at have krænket tre norske kvinders blufærdighed efter en bytur i Skagen.

Den unge mand fulgte efter de tre kvinder tidligt søndag morgen, og efterfølgende gik han ind i tre forskellige huse, som kvinderne havde lejet.

I det ene hus overraskede han en af kvinderne, der kom nøgen ud af badet. I et andet hus rørte han en kvinde i håret og det tredje sted havde han angiveligt blot stået og kigget på, at kvinden sov, fortæller anklager Torben Kaufmann.

Den 21-årige var meget beruset, da han opsøgte kvinderne. Han er sigtet for både husfredskrænkelse og blufærdighedskrænkelse.

I retten kom det ifølge TV2/Nord frem, at manden tidligere på aftenen havde været sammen med en af kvinderne, som han så forsøgte at finde igen i de huse, han vidste, gruppen havde lejet.

- Han havde ikke haft til hensigt at krænke blufærdigheden hos pigerne, men ville blot lede efter den pige, han havde en fornemmelse af, også kunne lide ham, siger anklager ved Nordjyllands Politi, Torben Kaufmann til tv-stationen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.