21-årig har købt Carlo Nielsens murerfirma

Snart 21-årige Benjamin Bislev blev 1. marts murermester

Benjamin Bislev (t.v.) har købt Carlo Nielsens murerforretning i Frøstrup. Benjamin er vel som snart 21-årig den yngste murermester i Frøstrup, mens Carlo med sine 68 år velsagtens var den ældste.Foto: Diana Holm <i>Foto: Diana Holm</i>

Benjamin Bislev (t.v.) har købt Carlo Nielsens murerforretning i Frøstrup. Benjamin er vel som snart 21-årig den yngste murermester i Frøstrup, mens Carlo med sine 68 år velsagtens var den ældste.Foto: Diana Holm Foto: Diana Holm

FRØSTRUP:Benjamin Bislev er uden tvivl den yngste murermester i Frøstrup.

Han er 20 år, men fylder 21 år 19. marts, så inden har får set sig om, er han fyldt år.

Carlo Nielsen på 68 år derimod er uden tvivl den ældste murermester i Frøstrup indtil 1. marts, hvor han videregav alle sine akkreditiver til Benjamin Bislev, som har overtaget Carlo Nielsens murerforretning for at videreføre den i samme navn, dog med tilføjelsen, eftf. Benjamin Bislev.

Carlo Nielsen bor på Bøgevej i Frøstrup, og det samme gør Benjamin Bislev.

Eller rettere sagt, det har han gjort, og bor nu i en lejlighed i Frøstrup, men der må han ikke have firmaadresse, så den har han hos sine forældre Bøgevej 2.

Der er ingen af Carlo Nielsens børn, som kan føre firmaet videre, og derfor så Carlo Nielsen allerede en mulighed for, at Benjamin Bislev kunne føre murerfirmaet videre, da han hørte, at han gik i lære som murer.

Benjamin Bislev blev udlært 1. april 2012. Efter fem måneder som murersvend blev han kaldt ind til militæret, og 1. december var han igen civil - og ledig, og det har Benjamin Bislev været indtil 1. marts, hvor han blev selvstændig.

De seneste fire-fem år har Carlo Nielsen været alene om sit firma, og der har været rigeligt med arbejde.

På sit højeste havde han 10-12 ansatte, og det husker familien på Bøgevej 2 så ganske udmærket.

- Dengang kunne vi ikke sove længe, for allerede kl. 6.15 kom der larm over fra Carlo, fortæller Benjamins far.

Benjamin Bislev overtager Carlo Nielsens værkstedsbil, en byggelift og materialer, og så har Benjamin Bislev lejet en lagerhal i Frøstup, og Carlo Nielsens mobilnummer er også overgået til Benjamin Bislev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.