21-årig mand knivdræbt på diskotek i København

Et knivdrama i de tidlige morgentimer har lørdag kostet en mand livet. Politiet uden spor efter gerningsmand.

21-årig mand knivdræbt på diskotek i København

En 21-årig mand har mistet livet, efter han tidligt lørdag morgen blev stukket adskillige gange i maven med en kniv. Overfaldet fandt sted på Vesterbro i København.

- Det skete på Flæsketorvet i Kødbyen på Vesterbro, siger Robert Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Manden blev stukket med kniv på et proppet musiksted, og han blev efter overfaldet kørt til traumecentret på Rigshospitalet.

- Der ligger et diskotek i Kødbyen, som hedder Bakken. Her bliver den unge mand stukket så alvorligt med kniv, at han senere afgår ved døden, siger Robert Jensen.

Der er ingen anholdte i sagen, og afhøringerne af gæsterne og personalet har indtil videre ikke kastet mange brugbare oplysninger af sig.

- Det er et populært sted for især unge mennesker. Men der var så mange til stede, at ingen rigtig har bemærket noget vedrørende knivstikkeriet, siger Robert Jensen, den centrale efterforskningsleder.

- Så vi har ikke været i stand til at få kontakt med vidner, som har set noget. Men der kan sagtens være gæster, som ved noget, så dem vil vi selvfølgelig gerne i kontakt med, siger han.

Endnu et knivstikkeri fandt sted i København sent fredag aften, hvor en ung mand blev stukket ned på Amager i København.

Offeret blev stukket i ryggen på hjørnet af Peder Lykkes Vej og Røde Mellemvej. Han blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter, men han er uden for livsfare.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.