220 tons kran på arbejde udenfor Thy

Store kraner skal på jobs, hvor arbejdet er - og det er ikke i Thy

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Den er kun hjemme på kort visit i Thy. For det er ikke i Thy og omegn, at Thomas Thomsen finder arbejde til sin nye 220 tons Liebherr mobilkran.

- Vi har rigtig travlt de steder hvor der sker noget, og det er ikke i Thy og på Salling, siger vognmanden der med sine nu syv mobile kraner har en rigtig god fornemmelse for hvor der er byggeaktivitet i Danmark.

Den gule 220 tons Liebherr er en fem akslet kran og firmaets anden af slagsen. I forrige uge hjemme for at blive gjort klar og i weekenden gik turen til Hobro. Her skal kranen begynde sit første job - to måneders arbejde med element løft ved et større boligprojekt på 48 boliger. Bagefter går turen til Herning til det nye supersygehus

- Vi må erkende, at det er i og omkring de store byer i Danmark, at det sker netop nu. Vi har meget arbejde i København, Odense, Århus og Herning. Det er lidt ærgerligt at være lokal vognmand og kranmand i Thy og så opleve, hvor lidt der sker her. Men så er det godt at vi kan finde arbejde udenfor Thy, siger Thomas Thomsen.

Den nye kran har kostet ni mio. men så er den lille VW Polo på anhængeren også med i prisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.