Thisted

25.000 kroner blev brugt med fornuft

Vinderen af juleshopping i Thy tænkte sig godt om, inden pengene blev brugt

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kirstine på 12 år kunne sagtens finde noget, hun kunne tænke sig for beløbet. Foto: Diana Holm

THY:Pia Lassen blev søndag morgen overrasket i hjemmet på Glombak ved Øsløs med nyheden om, at hun havde vundet ugeaviserne i Thys juleshopping.

Hovedpræmien er 25.000 kroner at shoppe for i otte forskellige butikker. I hver butik skal bruges et minimumsbeløb på 1500 kroner. Tilmed bliver vinderen hentet og bragt, samt kørt rundt mellem butikkerne i limousine.

Foto:  Diana Holm

Foto: Diana Holm

Pia Lassen, der til daglig er gymnasielærer, vinkede farvel til mand og to børn, inden hun og datteren Kirstine på 12 år, satte sig ind i limousinen ved deres hjem. Herefter gik turen til EDC Hanne og Hugo Larsen, der er hovedsponsor for konkurrencen, hvor de 25.000 kroner blev overrakt vinderen.

- Jeg tror aldrig, jeg har holdt så mange penge før, sagde Pia Lassen.

I Thisted gik turen i Inspiration, Føtex og Intersport. Her blev der blandt andet købt to nye telefoner, en til Kirstine, hvis egen er gået i stykker, og en til lillebror Carl på ni år. Pia Lassen brugte lang tid på at vælge noget fra hylderne.

- Det er fedt, men det er grænseoverskridende at skulle bruge så mange penge, sagde hun.

Normalt er Pia Lassen ikke impulsshopper, så hun kom på prøve.

- Jeg har allerede købt alt ind til jul, det eneste, jeg mangler, er mælk og fløde, grinede Pia Lassen.

Foto:  Diana Holm

Foto: Diana Holm

I Hurup gik turen mod Sportigan, Kjeld Sko, Hej Sikke Leg, Vilhelm Nielsen og Eriks Vin og Kaffe.

I Sportigan blev hele familien forsynet til den kommende skiferie, ligesom der blev købt et par nye bordtennisbat og -bolde.

Det var det yngste medlem af familiens tur til at blive tilgodeset i Hej Sikke Leg. En stor kasse med Lego og en trøje kom med videre i limousinens bagagerum til Laurits på seks år.

- Normalt plejer man at bestemme sig for en ting, man allerhelst vil have, så det er helt mærkeligt, sagde Pia Lassen, der også kiggede efter en ekstra julegave til sine forældre og bror. I sidste butik på ruten, Eriks Vin og Kaffe var der gevinst, og dermed var alle 25.000 kroner væk.

- Jeg håber ikke, jeg får skrubler over alle de penge, jeg har brugt, sagde Pia Lassen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.