Brovst

25 år med egen butik

Birte Christensen har haft butik i Brovst i 25 år

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

I Brovst Lysstøberi finder man også nogle ting, som man ikke ser andre steder. Birte sælger nemlig sine egne håndlavede ting. For tiden er det hendes unika keramik, som man finder i butikken.

BROVST:En majdag for 25 år siden slog Birte Christensen dørene op til en ny butik midt i Jernbanegade, Brovst: Trinbrættet. Her kunne man finde et spændende og varieret udvalg af brugskunst og gaver, og efter et par år blev butikken udvidet med en omfattende garnafdeling. Trinbrættet blev dog hurtigt for lille og efter fem år bød muligheden sig for at købe en ejendom på Østergade i udkanten af byen. Her var der god plads, og Birte Christensens drøm om at starte et lysstøberi med hånddyppede lys af god kvalitet blev også realiseret. Hun dypper og støber i dag alle sine lys selv.

I forbindelse med flytningen af butikken, blev navnet ændret til Brovst Lysstøberi. Efter flytningen af butikken blev der plads til et kursuslokale, hvor Birte gennem årene har afholdt en hel del kurser for både private og firmaer – herunder bl.a. kurser om blomsterbinding, juledekorationer samt strikke- og hæklekurser. I de senere år har Birte også haft et stort udvalg af krukker til hus og have, en del møbler samt lamper til hjemmet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst