27-årig er Liberal Alliances spidskandidat

Casper Søe-Larsen fra Nors fik bred opbakning fra partiforeningen i Thy

Carsten Hougaard
27-årige Casper Søe-Larsen fra Nors kommer til at stå øverst på Liberal Alliances liste til kommunalvalget i Thisted Kommune næste år. Privatfoto
Thisted 16. november 2016 13:15 - Opdateret 16. november 2016 13:17

THY-HANNÆS: Det er den 27-årige Casper Søe-Larsen fra Nors, der kommer til at stå øverst på Liberal Alliances liste til kommunalvalget i Thisted Kommune næste år.

Casper Søe-Larsens kandidatur blev besluttet med bred opbakning fra de fremmødte ved opstillingsmødet på Hotel Thinggaard tirsdag aften.

Casper Søe-Larsen arbejder til dagligt i det lokale erhvervsliv og er ikke tidligere opstillet til kommunalvalg. Men han ser frem til et stort stykke arbejde og god dialog i forbindelse med valgkampen.

- Som almindelig borger i Thisted Kommune savner jeg en kritisk men positiv indstilling til kommunens drift og de beslutninger der træffes i byrådet. Alt for mange gange bliver beslutninger truffet uden hensyn til helt almindelig sund fornuft. Seneste højaktuelle eksempel er kommunens nye affaldsordning som ikke gavner hverken kommunens økonomi, miljøet eller giver os bedre service, siger Casper Søe-Larsen, der er bosat i Nors med sin hustru og to børn.

Ved opstillingsmødet var der tilkendegivelser fra flere, der overvejer at stille op ved kommunalvalget.

Liberal Alliance i Thy holder det endelige opstillingsmøde i det kommende år.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...