27-årig filmede sex med sin svigermor: Sendte videoen til sin ekskæreste

Ung mand dømt for blufærdighedskrænkelse og trusler

Jesper Ramsing
Arkivfoto: Torben Hansen
Kriminalitet 22. august 2018 18:50 - Opdateret 23. august 2018 13:18

HJØRRING: Et noget anstrengt forhold mellem 27-årig mand og hans ekskæreste kulminerede sidste år med, at den 27-årige sendte en video til ekskæresten, hvor han havde sex med hendes mor. Derudover havde manden også truet moren på livet.

Det kostede tirsdag den 27-årige 50 dages betinget fængsel for blufærdighedskrænkelse af svigermoren, for at have videresendt sexvideoen uden kvindens samtykke samt for dødstrusler, oplyser anklager Peter Rask.

Det turbulente forhold går helt tilbage til 2016, og det var også i slutningen af året, at den 27-årige optog sexvideoen på sin mobiltelefon. Men det var først i oktober 2017, at han sendte videoen til ekskæresten.

Erkendte sexvideo

I Retten i Hjørring erkendte den 27-årige, at han havde sendt videoen til ekskæresten. I retten forklarede manden, at han ville have noget på hende, fortæller hans forsvarsadvokat, Rasmus Sølberg.

Den 27-årige mente nemlig, at svigermoren havde udsat ham for en hetz igennem længere tid. Og derfor sendte han videoen til ekskæresten, fortæller forsvarsadvokaten.

Manden blev desuden dømt for at have truet sin tidligere svigermor på livet på omkring samme tidspunkt, som han sendte videoen til ekskæresten.

Manden valgte at modtage dommen.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...