27 knivstik: Hårtot-efterlysning uden resultat

45-årig sigtes af politiet for at have deltaget i drabsforsøg på Café Runddelen, da mand blev stukket 27 gange

27 knivstik: Hårtot-efterlysning uden resultat

En efterlysning med navn og billede af den 45-årige Johnny Kurt Wettergren gav intet resultat i forbindelse med efterforskningen af et groft knivstikkeri på en café på Nørrebro i København.

Selvom Københavns Politi har fået en række henvendelser, har ingen af dem givet pote i form af en anholdelse af den 45-årige, der er sigtet for at deltage i drabsforsøget på en 31-årig herboende syrisk mand på Café Runddelen tidligt om morgenen 17. marts.

- Vi har fået omkring 15 henvendelser, men det har ikke givet noget. Så vi søger videre og opfordrer ham selvfølgelig til at melde sig, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen til Ritzau.

Offeret blev tildelt i alt 27 knivstik på kroppen og hovedet på caféens toilet.

En dommer ophævede navneforbuddet for den 45-årige mand fredag, og på den baggrund offentliggjorde Københavns Politi fotos af den efterlyste Johnny Kurt Wettergren.

Den efterlyste er 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han er skaldet bortset fra en karakteristisk hårtot øverst på hovedet.

Nu håber politiet at få yderligere hjælp fra offentligheden til at finde den 45-årige - med eller uden hårtot, lyder det fra politikommissær Steffen Th. Steffensen.

Tre mænd er allerede blevet varetægtsfængslet i sagen, herunder et medlem af Hells Angels.

De to andre er med i støttegruppen AK81. En af dem skal ifølge politiet have sørget for at holde døren til toilettet lukket under den farlige vold.

Men den 45-årige Wettergren burde også være frihedsberøvet, for Østre Landsret har bestemt, at han skal være fængslet.

Politiet mener, at hans rolle bestod i at slukke for videoovervågningen på Café Runddelen forud for overfaldet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.