294.000 kr. til ny købmand i Amtoft

Ny dagligvarebutik i tidligere autoværksted ventes klar om en måned

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AMTOFT:- Der har været ekstrem god opbakning...

Ole Poulsen, formand for støtteforeningen bag en ny dagligvarebutik i Amtoft, er en meget tilfreds mand, efter at han og andre frivillige har været rundt og stemme dørklokker overalt på det sydlige Hannæs.

Ikke bare i Amtoft og omegn, men også i Vesløs og Øsløs har folk været flinke til at bidrage til, at et tidligere autoværksted ved havnen i Amtoft kan forvandles til en købmandsforretning. Og de mange donationer på mellem 100 og 15.000 kr. gav i alt 294.000 kr. - eller godt 50.000 kr. mere end budgetteret.

30-40 lokale har i de seneste par måneder arbejdet frivilligt på at sikre, at Amtoft fortsat har en købmand, når Benny og Lene Gade efter 22 år drejer nøglen om 1. oktober. Parret bliver boende ved siden af forretningen på havnen, og derfor har initiativtagerne måttet se sig om efter andre lokaler.

Den nye forretning, som Sennels-købmand Kim Sørensen vil drive, åbner dog først om en måneds tid.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.