3.A. er blandt de bedste

3 A på Tornhøjskolen har totalt styr på historien
4. oktober 2016 07:49

Historiens vingesus har de helt styr på i 3. A. på Tornhøjskolen i Aalborg - og det kan de endda bevise. Eleverne har den seneste måned knoklet på livet løs på i en dyst om historisk viden fra Det Nationalhistoriske Museum.

Over 1300 klasser fra hele landet var tilmeldt - men kun de 90 bedste gik videre fra runde et, som indeholdt en quiz-runde om Christian 4. Og 3.A. fra Tornhøjskolen klarede sig ganske formidabelt, fortæller klasselærer i 3.A, Gökhan Onur Kilinc.

- For cirka to uger siden fik min klasse og jeg den bedste nyhed! Vi var gået videre til runde to og er nu blandt de 30 bedste i landet i vores pulje for 3. - 4. klasserne. De sidste to uger har klassen arbejdet med en kreativ opgave, som nu er sendt ind til bedømmelse på Det Nationalhistoriske Museum. Vi får svar 5. oktober på, om vi er gået videre til finalen i det uofficielle Danmarksmesterskab i historie på Frederiksborg Slot, fortæller Gökhan Onur Kilinc, der er utrolig stolt af sin klasse.

- De har været tålmodige, engagerede, samarbejdet og været der 100 procent igennem hele forløbet. Nu går de og venter spændt, hvilket jeg også gør, fortæller klasselæreren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...