Danmark

30.000 fik festlig aften med Springsteen i Horsens

Ifølge Ekstra Bladets anmelder ødelagde verdensstjernen igen en stadionkoncert med "jammerlig lyd".

Den amerikanske rocklegende Bruce Springsteen var tilbage i Danmark, da han onsdag aften gav koncert på Casa Arena i Horsens. Bedømt ud fra de foreløbige anmeldelser er det dog svært at sige, om de 30.000 publikummer fik valuta for pengene.

Ekstra Bladet bedømmer koncerten til middelmådige tre stjerner, og det skyldes især utilfredshed med lyden, mens BT er langt mere begejstret.

- Endnu en rørende, rockende, regerende reelt livsbekræftende og - nå ja - enestående koncert med den (naturligvis) unikke Bruce Springsteen, indleder BT's Steffen Jungersen sin anmeldelse, der munder ud i fem stjerner.

Ud over en "sublim sætliste" var Springsteen ifølge BT også i et "fuldstændig forrygende humør".

- Koncerten var - et par enkelte numre fraset - aldeles fremragende, dirrende og drivende af sjæl og nærvær.

Da Springsteen for nogle uger spillede i Telia Parken i København, beklagede flere anmeldere sig over et dårligt lydbillede.

Og den kritik bliver gentaget af Thomas Treo i Ekstra Bladet. Han mener, at Springsteen atter "ødelagde" en stadionkoncert "med jammerlig lyd".

- Det er et mareridt, der tilsyneladende aldrig ender, fordi Springsteen insisterer på ikke at arbejde konstruktivt med et stadions akustik, der kan forbedres betragteligt ved hjælp af ekstra højttalere, som Coldplay eksempelvis mindede om i Parken for nylig.

Men fraset lyden var det en okay koncert ifølge Treo.

- Bortset fra at man ikke rigtig kunne høre noget, så blev det imidlertid en ganske festlig omgang familieunderholdning med entertaineren, skriver han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.